Tandlægeskræk

Vi gør alt for at give dig den bedste tandlægeoplevelse

Når du har tandlægeskræk, holder du dig naturligvis i god afstand til tandlægen. Det resulterer desværre ofte i, at sygdomme i mundhulen og tænder ikke opdages i tide.

Venter du altid med at bestille tid til, at du ikke længere kan udholde smerterne, er problemerne mange gange blevet forværret. Det betyder, at generne er større, samt at udgiften til behandlingen også er vokset.

Ovenstående er med til at forstærke den dårlige oplevelse ved tandlægen. Det er såmænd ganske naturligt at undgå det, man frygter, men det er ikke vejen til sunde tænder.

For at bryde den onde cirkel bliver du nødt til at acceptere, at du har det det skidt med at gå til tandlægen, og du skal have et ønske om at ændre situationen. Herefter bliver du nødt til at bestille tid hos tandlægen.

Vi respekterer dine grænser

Fortæl os endelig, når du bestiller tid, hvis du lider af tandlægeskræk og har angst for tandlæger generelt. Vi vil så afsætte god tid til din behandling, så du har mulighed for at se klinikken.

Vores venlige ansatte har stor rutine i at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, hvor du vil føle dig velkommen. Vi anvender det mest moderne udstyr, som findes – også når det kommer til eventuel bedøvelse.

Vi har i Skibby Tandlægehus gjort os gode erfaringer med teknikker, så du som patient hele tiden har situationen under kontrol og kan sige fra, hvis det bliver for overvældende.

Erfaringerne er så gode, at mange har overvundet deres tandlægeskræk og er blevet til faste patienter, der møder frem hver gang, der er tid til det regelmæssige tandeftersyn.

Det første store skridt vil ofte være at bestille en tid og tvinge sig selv til at møde op på klinikken. Bare det at komme ind på klinikken og sætte sig i venteværelset kan være en stor udfordring for mange patienter. Det er dog afgørende for at få bearbejdet din tandlægeskræk. Så ring til os nu og bestil tid på 4752 8011.

Har du nogen spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller andre henvendelser, skal du også være velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

    Vær OBS på, at du ikke kan bestille eller afbestille tider via kontaktformularen.

    Ved bestilling eller afbestilling af tid bedes du benytte Book tid-funktionen eller kontakte os på: 47 52 80 11

    På forhånd tak.