Lider du af tandlægeskræk? Lad os hjælpe dig

Vi gør alt for at give dig den bedste tandlægeoplevelse

Hos Skibby Tandlægehus har vi tandlæger med speciale i tandlægeskræk. Det betyder at vi står klar til at hjælpe dig med at sikre, at du får en god oplevelse, når du skal til tandlægen, og jo flere af disse positive oplevelser du får, desto mindre vil du med tiden også opleve, at din tandlægeskræk vil fylde.

Vi har gratis parkering lige udenfor vores klinik i Skibby, og vi har derfor mange patienter fra både Jægerspris, Frederikssund, Kirke Hyllinge og Holbæk.

Hvad er tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en angst for at gå til tandlægen, som rigtig mange danskere lider af.

Når du har tandlægeskræk, holder du dig naturligvis i god afstand til tandlægen. Det resulterer desværre ofte i, at sygdomme i mundhulen og tænder, som for eksempel paradentose, ikke opdages i tide ligesom du kan opleve unødvendig tandpine, fordi du ikke har fået behandlet et hul i tide.

Venter du altid med at bestille tid, til du ikke længere kan udholde smerterne, er problemerne mange gange blevet forværret. Det betyder, at generne er større, samt at udgiften til den nødvendige tandbehandling også er vokset.

Ovenstående er med til at forstærke den dårlige oplevelse ved at gå til tandlægen. Det er såmænd ganske naturligt at undgå det, man frygter, men det er ikke vejen til sunde tænder.

For at bryde den onde cirkel bliver du nødt til at acceptere, at du har det skidt med at gå til tandlægen, og du skal have et ønske om at ændre situationen. Herefter bliver du nødt til at bestille tid hos tandlægen. Så sørger vi for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Vi respekterer dine grænser

Fortæl os endelig, når du bestiller tid, hvis du lider af tandlægeskræk og har angst for tandlæger generelt. Vi vil så afsætte god tid til din behandling, så du har mulighed for at se klinikken.

Vores ansatte har stor rutine i at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, hvor du vil føle dig velkommen. Vi anvender det mest moderne udstyr, som findes – også når det kommer til eventuel bedøvelse.

Vi har i Skibby Tandlægehus gjort os gode erfaringer med teknikker, så du som patient hele tiden har situationen under kontrol og kan sige fra, hvis det bliver for overvældende.

Erfaringerne er så gode, at mange har overvundet deres tandlægeskræk og er blevet til faste patienter, der møder frem hver gang, det er tid til det regelmæssige tandeftersyn.

Der findes mange gode råd mod tandlægeskræk. Det første store skridt vil ofte være at bestille en tid og tvinge sig selv til at møde op på klinikken. Bare det at komme ind på klinikken og sætte sig i venteværelset kan være en stor udfordring for mange patienter. Det er dog afgørende for at få bearbejdet din tandlægeskræk. Så ring til os nu og bestil tid på 47 52 80 11. Så sørger vi for, at du får den rette hjælp til tandlægeskræk.

Har du nogen spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller andre henvendelser, skal du også være velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

    Vær OBS på, at du ikke kan bestille eller afbestille tider via kontaktformularen.

    Ved bestilling eller afbestilling af tid bedes du benytte Book tid-funktionen eller kontakte os på: 47 52 80 11

    På forhånd tak.