Velkommen til

Skibby Tandlægehus

Tandlæge lørdag

Leder du også efter en tandlæge med lørdagsåbent?

Vi åbner klinikken hver lørdag

Søger du en tandlæge lørdag? På Nyvej i Skibby, ligger Skibby Tandlægehus. Vi holder åben hver lørdag fra 09:00 – 15:00 for både nye og eksisterende patienter. Du skal bare lige huske at bestille en tid på klinikken. Det er nu ganske nemt, da du både kan bestille din tid online, og du kan bestille en tid ved at ringe til os på 4752 8011.

Som en ekstra service over for vores patienter har vi fast tilknyttet Thorkild Knudsen, specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi. Du har om lørdagen derfor også mulighed for at blive tilset af en af ekspert i netop kæbekirurgi – dog kun efter forudgående aftale.

Derfor har vi valgt at holde åben hver lørdag

Lige siden klinikkens åbning i 2012 har vi haft ønske om at blive landets bedste tandlægeklinik. Det indebærer, at vi i høj grad har haft et ønske, om at tage mere hensyn til vores patienters dagligdag. Det er ikke alle, som lige har mulighed, for at besøge tandlægen en hverdag. Der er jo en række andre ting, man som travl familie også lige skal afsætte tid til – lige fra transport til og fra job, hente og bringe børn i institutioner og ved fritidsinteresser, man skal handle ind, og hunden er der jo også en der skal gå med 🙂

For at imødekomme vores patienters travle hverdage besluttede vi os for at lukke døren op om lørdagen. På den måde kan flere nå at passe de daglige gøremål, uden det går ud over tænderne.

Hvad har vi ellers gjort for at blive landets bedste tandklinik?

Det har været rigtigt vigtigt for klinikejeren Kasper, at alle medarbejderne på klinikken er fuldt ud opdateret med den nyeste viden inden for tandbehandling. Kun på den måde kan vi sikre at vores patienter er i trygge hænder, når de indfinder sig i Skibby Tandlægehus.

Ved siden af vores fleksible åbningstider og klinikkens dygtige medarbejdere har vi gennem de seneste år investeret i de nyeste elektroniske hjælpemidler, for at give de ansatte optimale betingelser, for at levere den bedste service til patienterne.

ønsker du at besøge tandlægn lørdag, så kom til skibby, som ligger på sjælland