Velkommen til

title-imageskontakt os

Skibby Tandlægehus

Tandlæge Frederikssund

Hvorfor køre fra Frederikssund til Skibby for et tandlægebesøg?

Det er der faktisk en række grunde til. Skibby Tandlægehus har et stærkt hold af tandlæger, klinikassistenter og tandplejer. Klinikken har et rigtigt godt ry på hele Hornsherred, da vi udfører alle former for tandbehandling i højeste kvalitet. Tandlægernes evne til at udføre komplicerede behandlinger skyldes vores fokus på kontinuerlig videreuddannelse, samt klinikkens fortsatte investeringer i de nyeste digitale løsninger. For blot at nævne et par stykker, har vi både 3D-scanner og 3D-printer på klinikken.

Mange tandlæger kan udføre en række forskellige behandlinger, men foruden vores 3 tandlæger, har vi en kæbekirurg på klinikken. Det betyder, at vi også har ekspertisen lige ved hånden, når det er krævet. Helt særlige kompetencer har vi derfor, når det kommer til meget komplicerede behandlinger som f.eks. tandimplantat.

Tandlægen holder åbent hver lørdag

Medarbejderne på klinikken har selv familier. Vi kender derfor alt for godt til de udfordringer det kan medføre, når man ikke kan blive serviceret i sundhedsvæsenet eller offentlige instanser uden for almindelig arbejdstid. Vi har derfor besluttet at vores patienter skal have det nemmere. Åbningstiderne er blevet udvidet, for at gøre det nemmere at komme til. Der er åbent for bestillinger til tandlægehuset hver lørdag 9:00 – 15:00. Tirsdage og torsdage lukker vi endvidere først 18:00.

Tandlægen tager imod akut-patienter fra Frederikssund

Vi gør alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige behandling. Ringer du tidligt på dagen, vil du næsten altid kunne få plads i tandlægestolen samme dag. Det har vi gode erfaringer med, og vi oplever ofte, at patienter fra Frederikssund holder fast i Skibby Tandlægehus som deres foretrukne klinik, når de først har besøgt os en enkelt gang.

Bestil tid online

Skal du være den næste patient fra Frederikssund, kan du booke tid til tandlægen online. Du er også velkommen til at ringe til os på 4752 8011, hvis du helst vil bestille tid via telefonen eller har spørgsmål til klinikken.