Tandblegning – en eftertragtet behandling

Professionel blegning af tænder

En af de mest efterspurgte behandlinger i dagens Danmark er tandblegning. Det er en behandling, der startede for mere end 2000 år siden i Egypten, og som har været brugt i USA i mere end 50 år.

Her i Danmark har vi dog kun tilbudt behandlingen, der giver et hvidere smil, de sidste 20 år. Inden for den seneste tid er det dog gået hen og blevet en af de mest eftertragtede og efterspurgte behandlinger.

Vi anbefaler altid, at en tandblegning foregår hos en tandlæge, så du kan være sikret et flot resultat og en behandling, der er skånsom for dine tænder. Vi tilbyder selv tandblegning på vores klinik i Skibby, hvor vi både tager imod patienter fra Kirke Hyllinge, Holbæk, Frederikssund og Jægerspris samt mange andre områder.

Opnå forhøjet livsglæde med hvide tænder

Tandblegning er blevet så efterspurgt, at det nu er meget normalt at få bleget sine tænder op til flere gange. Mange oplever en forhøjet livsglæde efter at have fået en tandblegning, da man automatisk vil smile mere end normalt.

BOOK TID ONLINE

Hvad er afblegning af tænder?

Hvad er en tandblegning egentlig? Og hvad er det egentlig, der sker med tænderne, når man får foretaget en tandblegning? Det første skridt er en konsultation hos tandlægen for at få farvebestemt tænderne, samt finde den behandling der vil give de bedste resultater.

Hvordan foregår en tandblegning?

Tandlægen bruger en gele eller creme, der består af kemikalier, der svarer til 10-15 % brintoverilte.

Geleen eller cremen går ind og bleger tænderne, som gør tænderne hvidere. Grunden til at tænderne bliver hvidere er, at tandblegningen går ind og fjerner de organiske farvestoffer, som ligger på de yderste lag af tanden.

En tandblegning tager typisk 1-2 timer hos tandlægen – det er dog muligt at fordele behandlingen over flere gange, hvis man ønsker.

Råd efter endt blegning af tænderne

Efter en tandblegning bør du, de første 48 timer, holde dig væk fra mad- og drikkevarer med farvestoffer.

Det er for eksempel:

  • Te
  • Rødvin
  • Rødbeder

Hvis du passer godt på dine tænder og sørger for at pleje dem hver dag, kan en tandblegning holde i ca. 1 – 3 år.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Det er ikke alle, der mærker til bivirkninger. Nogle oplever dog overfølsomhed over for kulde og varme i dagene efter behandlingen. Nogle oplever smerter i tænderne under selve tandblegningen – dette er der større risiko for ved følsomme tandhalse.

Hvad koster en tandblegning?

Vores priser på tandblegning afhænger af, hvor mange behandlinger du har behov for. Vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud med en billig pris, når vi har undersøgt dine tænder.

Blegning af tænder – fup eller fakta?

Får jeg hvidere tænder af at bruge tandpasta med blegemiddel? 
– Nej. Fordi håndkøbsprodukter indeholder et lavt, nærmest minimalt, indhold af blegemiddel, kan de ikke blege tænderne. Det er kun tandlæger, der har tilladelse til at benytte produkter med et højere indhold af blegemiddel.

Bliver ens tænder mørkere med årene?
– Ja. Det er et faktum, at vores tænder bliver mørkere med årene. Der er desværre ikke meget, vi kan gøre ved det.

Er det rigtigt, at rygning misfarver mine tænder?
– Ja. Det er ikke kun rygning, der misfarver dine tænder, men også kaffe, te samt rødvin. Netop derfor anbefales det også, at man ikke indtager nogen af disse i op til 48 timer efter en tandblegning.

Jeg har lyst til at få bleget mine tænder – hvad skal jeg gøre?

Vi har hjulpet mange patienter med tandblegning her i Skibby Tandlægehus. Vi kan sikkert også hjælpe dig. Hvis du booker en tid online, er du allerede godt på vej mod hvidere tænder og et flottere smil.

Bestil tid til en tandblegning ved at booke tid online eller ringe til os på telefon 47 52 80 11. Vi svarer på alle dine spørgsmål og sørger for en god oplevelse samt flotte resultater. Vi glæder os til at tage imod dig i Skibby Tandlægehus.

BOOK TID ONLINE
TLF: 4752 8011