Kosmetisk tandbehandling

Hvad er en kosmetisk tandbehandling?

Kosmetisk tandbehandling dækker over flere forskellige slags behandlinger.

Heriblandt:

  • Kosmetisk tandregulering
  • Facadebehandling
  • Samt den mest kendte, som er tandblegning

Kendetegnet ved behandlingerne er, at det er forskellige former for, større eller mindre, indgreb man får foretaget hos tandlægen.

Formålet er at få et pænere, eller mere harmonisk, tandsæt.

Før i tiden måtte man acceptere det udseende, man fik med sig fra naturens hånd. Det er en saga blot. Med dagens teknologier har man i vid udstrækning mulighed for selv at bestemme, hvordan man ønsker at møde omverdenen.

BOOK TID ONLINE

Du kan trygt få kosmetisk tandbehandling

Skibby Tandlægehus tilbyder alle former for kosmetisk tandbehandling til vores patienter.

Ligesom med vores øvrige behandlinger sikrer vores gode personale og vores moderne tandlægeudstyr, at du hos os vil opleve en hurtig, smertefri behandling. Vores personale får ofte opdateret deres viden på kurser, hvoraf kosmetisk tandbehandling udgør en markant del af indholdet.

Uanset om det er den kosmetiske tandregulering, facadebehandling eller tandblegning, du har behov for, så er det absolut ikke ligegyldigt, hvem du vælger til at hjælpe dig.

Grundig undersøgelse er vigtig

Der er stor forskel på de forskellige behandlinger, og derfor er en grundig undersøgelse altid det bedste forud for en beslutning omkring f.eks. hvilken slags bøjle man bør vælge (in-line eller klassiske togskinner), om man bør foretage et operativt indgreb, eller hvilke øvrige materialer man bør anvende.

Overvejer du kosmetisk tandbehandling bør du derfor altid begynde med en undersøgelse hos din tandlæge.

Giv eventuelt tandlægen besked i forbindelse med, du skal til den regelmæssige tandundersøgelse. Din tandlæge kan så afsætte tid til undersøgelsen i samme forbindelse.

Hvilken behandling tandlægen anbefaler afhænger af dit behov samt den type, som passer bedst til dig.

Bestil tid online

Vi anvender de nyeste metoder i vores undersøgelse af dit behov for den kosmetiske behandling.

På den måde sikrer vi os, at du får den løsning, som passer bedst til dig. Du kan bestille tid online. Er du i tvivl om, det er det rette for dig, er du velkommen til at ringe til os på 47 52 80 11.

BOOK TID ONLINE
TLF: 4752 8011