Kosmetisk tandbehandling tilbydes

Bliv glad for dine tænder

Hos Skibby Tandlægehus tilbyder vi flere forskellige former for kosmetisk tandbehandling, så du kan blive glad for dine tænder og smile til verden. Vores tandklinik har en central beliggenhed i Skibby med fri parkering lige ved døren, og vi har således mange patienter, der gerne kommer fra Holbæk, Kirke Hyllinge, Frederikssund og Jægerspris for at få en behandling hos os.

Hvad er en kosmetisk tandbehandling?

Kosmetisk tandbehandling dækker over flere forskellige slags behandlinger, heriblandt:

  • Kosmetisk tandregulering
  • Facadebehandling
  • Den mest kendte, som er tandblegning

Kendetegnet ved behandlingerne er, at det er forskellige former for større eller mindre indgreb, man får foretaget hos tandlægen, som alle har en kosmetisk karakter. Formålet er at få et pænere eller mere harmonisk tandsæt.

Før i tiden måtte man acceptere det udseende, man fik med sig fra naturens side. Men med dagens teknologier har man i vid udstrækning mulighed for selv at bestemme, hvordan man ønsker at ens tandsæt skal se ud.

BOOK TID ONLINE

Du kan trygt få en kosmetisk tandbehandling hos os

Hos Skibby Tandlægehus tilbyder vi alle former for kosmetisk tandbehandling til vores patienter.

Ligesom med vores øvrige behandlinger sikrer vores gode personale og vores moderne tandlægeudstyr, at du hos os vil opleve en hurtig, smertefri behandling. Vores personale får ofte opdateret deres viden på kurser, hvoraf kosmetisk tandbehandling udgør en markant del af indholdet.

Uanset om det er den kosmetiske tandregulering, facadebehandling eller afblegning af tænder, du har behov for, så er det absolut ikke ligegyldigt, hvem du vælger til at hjælpe dig.

En grundig undersøgelse er vigtig

Der er stor forskel på de forskellige behandlinger og deres priser, og derfor er en grundig undersøgelse altid det bedste forud for en beslutning, for eksempel omkring hvilken slags bøjle man bør vælge (in-line eller klassiske togskinner), om man bør foretage en operativt tandbehandling, eller hvilke øvrige materialer man bør anvende.

Overvejer du en kosmetisk tandbehandling, bør du derfor altid begynde med en undersøgelse hos din tandlæge.

Giv eventuelt tandlægen besked i forbindelse med, du skal til den regelmæssige tandundersøgelse. Din tandlæge kan så afsætte tid til undersøgelsen i samme forbindelse.

Hvilken behandling tandlægen anbefaler afhænger af dit behov samt den type, som passer bedst til dig og dine ønsker til pris.

Bestil tid online til undersøgelse og behandling

Vi anvender de nyeste metoder i vores undersøgelse af dit behov for den kosmetiske behandling. På den måde sikrer vi os, at du får den løsning, som passer bedst til dig. Du kan bestille tid online. Er du i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig, er du velkommen til at ringe til os på telefon 47 52 80 11.

BOOK TID ONLINE
TLF: 4752 8011