Gisken Angelfoss

Jeg er født i 1984 og er oprindelig fra det kolde nord, nærmere bestemt Bergen, men har boet i Danmark de sidste ni år. Jeg er uddannet i København, og har fra start af valgt at kaste mig ud i det danske sprog. Så bortset fra en lille accent, synes jeg det går meget godt!

De sidste tre år har jeg arbejdet på to private tandlægeklinikker på Sjælland, og jeg har aldrig fortrudt valget at blive tandlæge. Jeg synes mit fag er utrolig spændende, især det at kombinere et krævende håndværk med samtale og kontakt med patienterne. Jeg går utrolig meget op i mit arbejde, og jeg er meget kvalitetsbevidst. Det er også vigtig for mig, at mine patienter er velinformerede inden vi starter en behandling, og derfor gør jeg meget ud af de indledende samtaler.

Jeg holder mig løbende fagligt opdateret, og jeg tager derfor tit på efteruddannelse og diverse kurser. Jeg går meget op i at min arbejdsplads er med på den nyeste viden og behandlingsmetoder.

Efter en lang dag på arbejdet trænger jeg ofte til luft, og det får jeg på mine mange løbeture. Som nordmand er jeg jo også “født med ski på benene”, så vinterferier holdes i de norske bjerge, på langrend og telemark. Om efteråret står den på fuglejagt i Danmark.

Privat bor jeg i København med min mand og barn. Sammen er vi i gang med at renovere et gammelt hus.

Jeg glæder mig over at indgå i behandlingsteamet hos Skibby Tandlægehus, og jeg håber vi ses på klinikken.