Velkommen til

Skibby Tandlægehus

Erstatning af tænder

Hvorfor skal man have erstattet en manglende tand?

Der kan være mange forskellige grunde til, man har mistet en tand, og der er mange forskellige løsninger for at kompensere for den manglende tand.

Der er mennesker, der sagtens kan leve med en mistet tand. De føler sig ikke generet, hverken kosmetisk eller funktionelt, af den manglende tand. Alligevel vil erstatning af tanden normalt blive anbefalet for at undgå, at de modstående tænder vokser sig længere, eller at nabotænderne til den mistede tand vælter ind mod det tandløse område. Det kan på sigt give problemer.

De fleste ønsker dog at få en erstatning, hvis de har man mistet en eller flere tænder, men der er stor forskel på, hvilken erstatning der er den rigtige for den enkelte.

Hvordan erstatter man en manglende tand?

Man kan erstatte mistede tænder ved at lave aftagelige løsninger i form af aftagelige proteser, ikke-aftagelige løsninger i form af broer eller implantater. Man kan også kombinere de forskellige løsninger.

Hvis man har mistet en, flere eller alle tænder, skal man gøre op med sig selv, hvad der er den rigtige behandling for en. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, både kosmetisk og funktionelt, og der er ofte også stor prisforskel på de enkelte løsninger.

Find den rigtige løsning for dig

Hos os kan du få lavet alle former for erstatninger. Vi gør i den forbindelse meget ud af informere dig om de forskellige muligheder. På den måde sikrer vi, at du kan træffe din beslutning om behandlingsform på et velinformeret grundlag.

Ønsker du at bestille tid?

Har du mistet en eller flere tænder, og ønsker du i den forbindelse rådgivning om tanderstatning? Hos Skibby Tandlægehus er det enkelt at bestille tid. Det hele kan klares online – lige her!. Vi har lang erfaring i at rådgive til den bedste løsning – ud fra dit behov. Vi ser frem til at høre fra dig.