Erstatning af tænder

Der er mennesker, der sagtens kan leve uden en mistet tand, og som hverken kosmetisk eller funktionelt føler sig generet af den manglende tand. Alligevel vil erstatning af tanden normalt blive anbefalet for at undgå, at de modstående tænder vokser sig længere, eller at nabotænderne til den mistede tand vælter ind mod det tandløse område, hvilket kan give problemer på sigt.

De fleste ønsker dog at få en erstatning, hvis de har man mistet en eller flere tænder, men der er stor forskel på, hvilken erstatning der er den rigtige for den enkelte.

Man kan erstatte mistede tænder ved at lave aftagelige løsninger i form af aftagelige proteser, ikke-aftagelige løsninger i form af broer eller implantater, eller en kombination af disse.

Hvis man har mistet en, flere eller alle tænder, skal man gøre op med sig selv, hvad der er den rigtige behandling for en selv. Der er for og imod alle behandlinger, både kosmetisk og funktionelt, og der er ofte også stor prisforskel på de enkelte løsninger.

Hos os kan du få lavet alle former for erstatninger. Vi gør i den forbindelse meget for at informere dig om de forskellige muligheder, så du kan træffe din beslutning om behandlingsform på et velinformeret grundlag.