Bestil Tid

Bestil tid inden for vores åbningstider på telefon: 47 52 80 11 eller brug vores online bookingsystem herunder.
Har du spørgsmål eller andre henvendelser? Ring til os eller kontakt os via kontaktformularen.

Ny patient? Som ny patient hos Skibby Tandlægehus vil du ved første besøg typisk få foretaget en undersøgelse og taget de nødvendige røntgenbilleder for at få et overblik over din tandstatus. Efter undersøgelse og røntgen vil der normalt blive lavet en almindelig tandrensning.

Viser undersøgelsen, at der er behov for yderligere behandlinger, vil der blive lavet en plan for disse. I den forbindelse informerer tandlægen dig om, hvad der er den bedst mulige behandling. Hvis der er flere mulige behandlinger, vil du selvfølgelig blive informeret om disse. Husk, at det i sidste ende er dig, der bestemmer, hvilken behandling der skal iværksættes. Dine tænder – dit valg!

Har du tandlægeskræk, eller synes du bare, at det er forfærdeligt at gå til tandlægen, så husk at informere os om dette, da vi så har bedre mulighed for at gøre din oplevelse af besøget så god som muligt.

Skibby Tandlægehus håber, at du vil blive glad og tilfreds over at have valgt os som din tandlæge. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give dig den bedst mulige behandling.

Vi glæder os til at se dig.

Husk sygesikringskort!

På klinikken kan du betale med dankort og kontanter. Det er ikke muligt at betale med checks.