Bestil Tid

Bestil tid inden for vores åbningstider på telefon eller book tid online

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, skal du også være velkommen til at kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular.

Book tid online
Tlf: 4752 8011

Ny patient? Som ny patient hos Skibby Tandlægehus vil du ved første besøg typisk få foretaget en undersøgelse og taget de nødvendige røntgenbilleder for at få et overblik over din tandstatus. Efter undersøgelse og røntgen vil der normalt blive lavet en almindelig tandrensning.

Viser undersøgelsen, at der er behov for yderligere behandlinger, vil der blive lavet en plan for disse. I den forbindelse informerer tandlægen dig om, hvad der er den bedst mulige behandling. Hvis der er flere mulige behandlinger, vil du selvfølgelig blive informeret om disse. Husk, at det i sidste ende er dig, der bestemmer, hvilken behandling der skal iværksættes. Dine tænder – dit valg!

Har du tandlægeskræk, eller synes du bare, at det er forfærdeligt at gå til tandlægen, så husk at informere os om dette, da vi så har bedre mulighed for at gøre din oplevelse af besøget så god som muligt.

Skibby Tandlægehus håber, at du vil blive glad og tilfreds over at have valgt os som din tandlæge. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give dig den bedst mulige behandling.

Vi glæder os til at se dig.

Husk sygesikringskort!

På klinikken kan du betale med dankort og kontanter. Det er ikke muligt at betale med checks.

Vær OBS på, at du ikke kan bestille eller afbestille tider via kontaktformularen. Ved bestilling eller afbestilling af tid bedes du benytte Book tid-funktionen eller kontakte os på: 47 52 80 11

På forhånd tak.