Velkommen til

Skibby Tandlægehus

Behandlinger2018-10-17T10:17:31+00:00

BEHANDLINGER

Hos Skibby Tandlægehus laver vi stort set alle former for tandbehandling.

Vi tilbyder almindelige undersøgelser og tandbehandlinger såsom plastfyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger og parodontosebehandlinger. Herudover tilbyder klinikken implantatbehandlinger og almindelige operative indgreb som rodspidsamputationer og fjernelse af visdomstænder.

For at sikre vores patienter den bedst mulige behandling, har vi en fastansat kæbekirurg på klinikken. Det betyder, at vi efter behov kan udføre ganske komplicerede kirurgiske indgreb i trygge omgivelser.

Kosmetisk tandbehandlinger som blegning, tandretning med systemet Inman Aligner, facade- og fortandskronebehandlinger er behandlinger, som de seneste år er blevet ganske efterspurgt.

Vi tilbyder behandlinger inden for:

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er hverken noget, der er kommet af sig selv eller forsvinder af sig selv. Der er altid en årsag til tandlægeskræk.

Husk altid at fortælle os, hvis du lider af tandlægeskræk, så vi kan hjælpe med at gøre tandlægebesøget til en tålelig og til tider ligefrem positiv oplevelse for dig. Medarbejdernes rolige og forstående tilgang har betydet, at vi efterhånden har fået mange faste patienter på klinikken, som tidligere har lidt af tandlægskræk.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til nogle af vores behandlinger, vores personale eller vores moderne udstyr? Du er altid velkommen til at ringe til os på 47 52 80 11. Vi ser frem til at høre fra dig. Du skal også være velkommen til at booke en tid online.

HUSK vi har lørdagsåbent.

Book tid online
Tlf: 4752 8011