Akut tandlæge i Skibby

Ring til os på 47 52 80 11 hvis du har brug for akut tandlægehjælp i Skibby

Skibby Tandlægehus har i mange år taget imod patienter med akut tandlægebehov, og vi har derfor også mange gange oplevet patienternes lettelse over, hvor hurtigt de kan få en tid på klinikken. De fleste dage er vores kalender fyldt ud med patientaftaler. Vi ønsker dog altid at hjælpe med akut tandlægebehandling på klinikken, og vi vil strække os rigtigt langt, for at finde et tidspunkt, hvor du kan komme op på klinikken. Det lykkes næsten altid samme dag som du ringer.

Oplever man stærke smerter, vil vi gøre hvad vi kan for at afhjælpe. Vores fleksibilitet samt vores geografiske placering mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk giver os mange besøg af akut-patienter fra hele Hornsherred.

Hvem opsøger akut tandlæge?

Årsagen til det pludselige behov for tandlægebehandling kan være forskellig fra person til person, men ofte skyldes det meget store huller, knækkede eller revnede tænder. Ved akut nervebetændelse i en tand, vil smerterne som regel være meget kraftige og dunkende. Det gør ofte ondt at tygge med tanden, og den er meget følsom over for både varme og kolde drikke. Tanden kan føles, som om den er for høj eller sidder løst. Hvis man banker på tanden fx med enden af tandbørsten, vil der tit være kraftige smerter. Undertiden kan man lindre smerterne ved at drikke koldt vand. Som rutineret tandlæge har vi naturligvis respekt for, at patienternes smertetærskel er forskellig, og dermed også deres behov for akut tandlægebehandling.

Nogle af vores akut-patienter har været ude for en ulykke, hvor også tænderne er blevet beskadiget. Her vil vi vurdere i hvor høj grad skaden kan afhjælpes her på klinikken, eller om man skal søge behandling på skadestue / sygehus.

Hvilke behandlinger kan vi klare akut?

Skibby Tandlægehus kan udføre stort set alle former for tandbehandlinger – også akut. Jo tidligere på dagen du ringer og bestiller tid, jo større er sandsynligheden for, at vi kan udføre den reparerende behandling samme dag. I værste fald, kan vi smertelindre indtil vi kan finde en tid til dig, eller du måske kan blive behandlet andetsteds.

Ring og bestil tid

Har du brug for en akut tandlægetid, er det vigtigt du ringer til os på 47 52 80 11. Ring helst så tidligt på dagen som muligt – det øger vores mulighed for at hjælpe dig samme dag.

Akut tandlæge for patienter fra Holbæk, Kirke Hyllinge, Skibby & Frederikssund